Dossier Politie

Dossier Politie

De Politie.

 

De politie wordt bijgestuurd door de politieke politieraad. Geef democratie aan onze politie en laat iedere parti j toe, niet alleen GBL

 Geef dus nu al pit aan de saaie gemeenteraadsverkiezingen en vul onze anonieme enquête in. 

Bezoek ook ons forum en zeg je mening.


 

Knokke en de X dossiers


De cover up van de X dossiers gaat nog verder, ware het niet dat een aantal waakzame burgers zich tegen de gang van zaken verzetten. Knokke-Heist was daarbij volgens een aantal getuigen een draaischijf in deze pedofielen kring. OPgelet, Officeeel bestaan er er volgens de Belgishe staat GEEN pedofiele netwerken in ons land. Daarmee zijn we het enigste land in Europese Unie waar er geen netwerken zijn

Op het forum van de X dossiers
 http://x1dossier.forumup.be/index.php?mforum=x1dossier
is volgende filmpje gevonden.


Vanuit bepaalde hoeken wordt zware druk uitgeoefend en word ik in mijn stad regelmatig geïntimideerd. Ik weet vanwaar en van wie deze initmidaties komen. Doe zo voort, maar wees gewaarschuwd. Het help niet. En het getuigd van lafheid en valsheid als men er nu ook sommige van mijn familileden bij betrekt. Het staaft enkel maar de karaktertrekken van betrokkenen.


Ieder burger heeft de plicht van een persoon in nood te helpen en een misdaad aan te dragen. Enkel het feit dat alles in het werk wordt gesteld om bepaalde onderzoeken NIET te laten verlopen wijst erop dat er iets zwaar fout is.

Iedereen is echter onschuldig tot het bewijs van schuld er is, maar daarvoor MOET de politie wel zijn werk kunnen doen Laat dus de politie zijn werk doen zonder enig vorm van inmenging, en wij beloven U , wij kunnen hen daarbij zeer goed helpen met concrete tips en aanwijzingen. (Jammer genoeg kan in dit geval niet alles vrijelijk gepubliceerd worden).

Maar ons onderzoek gaat langzaam verder en ooit zal er wel gehoor gevonden worden. Hoogstwaarschijnlijk als betrokken personen overleden zijn. Maar de waarheid zal OOIT uitkomen. Wees gerust.
Politie - Hoe een geldige klacht indienen

Dossier Politie 

 Het is niet de bedoeling de om het werk van de politie in het algemeen in twijfel te trekken, maar gezien een aantal burgers met toch wat klachten naar voor kwamen verduidelijken we hier het een en het ander. Daarbij Politie en politiek in Knokke liggen ZEER dicht.


Read more: Politie - Hoe een geldige klacht indienen

Hoeveel Kost onze Politie.

Hoeveel Kost onze politie?


Het is hier niet de bedoeling krietiek te uiten, verre van. Maar in het kader van onze database verzamelen we alle mogelijke gegevenns met betrekking tot het bestuur van onze stad. Zo kunnen we in een later tijdstip beter analyses maken.

   

Read more: Hoeveel Kost onze Politie.