Politie-onderzoek bij Maurice Lippens

 

In de villa van Maurice lippens heeft de politie in het weekeinde van 14 februari een inval/onderzoek gedaan. En daarop volgend een buurtonderzoek ?

 

In de Lokale pers, die al lang niet meer neutral mag zijn indien het over de Lippens-clan gaat,  is daar tot dusver nog niets over gepubliceerd. 

 

 

Volgens een goed inlichte bron:

> Dit weekend , van de 14 februari was er omwille van tot nu toe onbekende redenen grote paniek aan de villa van maurice lippens op den nul zondag werd politie Brandweer en 100-dienst ingeschakeld voor hulpverlening... Dat is de reden van het daaropvolgend buurtonderzoek. Redenen: onbekend repressaille aandeelhouders, inbraak met geweld... Alle pistes zijn open..zeker is dat de dag voordien een HEEL UITGEBREID feest werd gegeven in de villa met de nodige overlast omgeving...tot zover huidige informatieteosyand (opmerkelijke nerveuze politie optreden)
Weet er iemand mee r, of geld nog altijd de zwijgplicht te knokke-heist.
 
Wat opmerkelijk is , is dat volgens onze bron daarop een buurtonderzoek volgde?  Ik heb ooit last gehad van inbreker, maar naar mijn weten heeft de politie nooit de moeite genomen personen uit de nabije omgeving te ondervragen over verdachte bewegingen?