Dossier Lippens

Micha Kat - Intervieuw over oprichting commisie pedophilie Lippens

Schiet de pers eindelijk wakker. Kunnen we eindelijk politie - onderzoeken aanvragen.  Hopelijk.

 

Micha Kat: In 2008 werd Kat door Fortis gedagvaard omdat hij in publicaties (zie verder) op de weblogs KlokkenluiderOnline en het vrije volk schreef dat een topman van Fortis zich schuldig had gemaakt aan pedofile praktijken. Later is er sprake van een schikking en een daar aan gekoppelde "Vasstellingsovereenkomst" die door Kat, Maurice Lippens, Fortis NV en Fortis SA op 21 Augustus 2008 is getekend. Kat mag blijven schrijven over Fortis-voorzitter Maurice Lippens in relatie tot pedophilie en geweldadi kindermisbruik, mar dient bij een meningsverschil met Fortis de conceptartiekelen dan eerst voor te leggen aan ,een of meer door beiden aan te wijzen derde(n). Door Kat wordt dit gremium de Commisie Pedophilie Maurice Lippens (CPLM) genoemd.

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1408/webmaster-over-de-zaak-lippens-fortis.html

http://www.klokkenluideronline.nl

 

 

Kat gaat zelfs nog verder en legt in volgend intervieuw de link met de  Dutroux affaire. 

http://www.youtube.com/watch?v=9VeDViIuVI8

 

 

 

 

 

 


 

9 juli 2008: publicatie op Klokkenluideronline van het stuk Fortis-bestuurders 62 nevenfuncties waarin Maurice Lippens voor het eerst in veband werd gebracht met pedofilie.

21 juli 2008: publicatie op Klokkenluideronline van het stuk Uit de X-files: Fortis-topman sadistisch en pervers.

22 juli 2008: publicatie op Klokkenluideronline van het stuk Fortis: website voor vragen over pedofiele baas.

24 juli 2008: Kat ontvangt sommatie van De Brauw Blackstone Westbroek de twee recente stukken van zijn website te verwijderen en een rectificatie te plaatsen. Kat voldoet aan de sommatie en plaatst dus ook de rectificatie, maar tekent daarbij aan dat hij de stukken per november als hij weer in Nederland is en zich ‘beter kan verdedigen’ zal terugplaatsen.

25 juli 2008: Kat en Klokkenluideronline gedagvaard door Maurice Lippens en Fortis.

26 juli 2008: publicatie op Klokkenluideronline van het stuk Bewijs tegen Maurice Lippens, de X-files, waarop 78 reacties binnenkomen.

28 juli 2008: behandeling Kort Geding op de rechtbank Amsterdam. Kat en Klokkenluideronline laten verstek gaan; vonnis bepaald op 7 augustus30 juli 2008: Kat verwijdert alle stukken over Maurice Lippens van de site (ook dat van 9 juli) omdat hij anders weining kans maakt een nieuwe datum te krijgen voor een nieuwe zitting zodat hij meer tijd heeft een verweer voor te bereiden

31 juli 2008: de vaste advocaat van Micha Kat legt volkomen onverwacht de verdediging neer zonder daarvoor een acceptabele reden te geven. Wel heeft hij reeds ‘zuivering’ van het verstek aangevraagd hetgeen door de president werd gehonoreerd; nieuwe datum voor inhoudelijke behandeling bepaald op 21 augustus 2008.

6 augustus 2008: Lippens en Fortis benaderen de nieuwe advocaat van Kat, Stefan Kalff, met een schikkingsvoorstel in de vorm van een vaststellingsoverenkomst.

13 augustus 2008: Lippens en Fortis komen met een tweede -aangepaste- versie van de vaststellingsovereenkomst.

19 augustus 2008: Het advocaten-team van De Brauw Blackstone Westbroek accordeert een derde versie van de vaststellingsovereenkomst.


 


Resultaat:

 

Er komt een commisie-pedofilie-maurice-Lippens

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/939/er-komt-een-commissie-pedofilie-maurice-lippens.html

 hopelijk nu ook een over onze lokale leopold vermits zijn naam ook door meedere getuigen wordt vernoemd.

 

http://www.youtube.com/watch?v=9VeDViIuVI8

enne: geintresserden kunnen zich ook verdiepen op:

http://x1dossier.forumup.be/forum-9-x1dossier.html